Auto News

Noul Opel Corsa

// Author: 321 auto // 0 Comments

Opel Corsa 2011

Opel Corsa, o masina eficienta

Opel Corsa este une dintre cele mai bune si economice masini din lume. Desigur, aceasta masina este una micuta, insa este extrem de fiabila. Opel Corsa a fost creeata drept o masina pentru mediul urban. Odata cu trecerea timpului aceasta minunatie de automobil a luat proportii ( la figurat ) si a devenit o masina si pentru mediul extra urban. De asemenea, Opelul Corsa s-a facut remarcat si apreciat de-a lungul vremii datorita faptului ca este una dintre cele mai rezistente masini din gama Opel.

Trebuie precizat faptul ca cele mai bune masini Opel Corsa se gasesc doar la firmele de inchirieri auto. In acest sens, una dintre cele mai bune firme de rent a car din tara este 321 rent a car Cluj. Acestia se remarca datorita faptului ca au un parc auto extrem de diversificat si tot timpul este intr-o continua schimbare. Totodata, serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde.

Opel Corsa

Noul Opel Corsa – absolut incantator

Opel Corsa va avea premiera in cadrul salonului auto: ” Mondial de l’Automobile 2014 ” de la Paris. Trebuie precizat faptul ca salonul auto se va desfasura in perioada cuprinsa intre 4 – 19 Octombrie 2014.

Noul model de Opel Corsa urmeaza sa fie lansat in anul 2015. Acesta este putin schimbat ( in bine desigur ), fata de predecesoarele sale. De asemenea, noul Opel Corsa are un interior complet schimbat. In acest sens noul Corsa, care va aparea in anul 2015 va fi dotat cu sisteme ultra moderne, ceea ce va face ca sofatul sa devina ceva absolut incantator.

In ceea ce priveste designul acestei masini este si el schimbat oarecum. In acest sens, cei care s-au ocupat de acest aspect au avut in vedere ca designul sa fie unul cat mai dinamic. In ciuda faptului ca are un design cu totul schimbat, masina are un spatiu suficient pentru 5 persoane adulte.

Cei de la Opel vor lansa aceasta masina in 2 variante. Un dintre ele este varianta de familie, masina in 5 usi, iar cea de-a 2 a este masina sport, in 3 usi. Trebuie subliniat faptul ca ambele modele sunt extrem de fiabile.

In ceea ce priveste sistemul de iluminat montat pe noul Corsa, este de cea mai inalta tehnologie, mai exact masina dispune de un sistem de iluminat pe baza de LED – uri. Stopurile au fost asezate in asa fel incat masina sa poata da o impresie de superioritate si sa para oarecum masiva.

Noul Opel Corsa va fi disponibil in mai multe variante de motorizare. In acest sens masina va dispune de un motor turbo 1.0 ECOTEC cu injectie directa care dezvolta 115 Cp. De asemenea, masina mai dispune si de un motor de 1,4 litri supra alimentat, precum si de motorizari entry – level aspirate de 1,2 si respectiv 1,4 litri. Trebuie precizat faptul ca exista si o motorizare diesel 1,3 CDTI care  dezvolta o putere de 75 si respectiv 95 Cp.
Sursa imagine: ziuaveche.ro

 

Have your say