Auto News

Noul Ford Mustang

// Author: 321 auto // 0 Comments

Ford Mustang

Ford Mustang legenda continua

De departe Ford Mustang este cea mai apreciata masina din lume. Aceasta masina se face remarcata datorita puterii de care dispune. De asemenea, Mustangul are un design unic in lume. Totodata, Mustangul are un farmec aparte, care cucereste pe oricine. In acest sens se poate afirma ca Ford Mustang este o masina careia nu-i poti rezista. Ford Mustang este o masina de traditie, o adevarata legenda.

Cei de la Ford au realizat intotdeauna masini foarte bune, insa Mustangul este de deaprte cea mai reusita masina de pe planeta. Ford este cea mai cunoscuta firma  din lume care produce automobile si este prezenta de foarte mult timp si pe piata Europeana. Pentru cei care isi doresc sa conduca un Ford, firma noastra ( 321 rent a car Cluj ) ofera spre inchiriere o gama variata de Forduri, desigur la cele mai mici preturi din toata Transilvania.

Mustang Ford

Noul  Ford Mustang – visul oricarui sofer

Fie ca sunteti soferi incepatori, fie ca sunteti soferi profesionisti, cu siguranta noul Ford Mustang va va cuceri din prima. Trebuie precizat faptul ca noul model de Mustang va aparea in Toamna acestui an.

Noul model de Mustang are 435 Cp si 541 N/m.  Desigur, majoritatea oamenilor se intreaba cat costa aceasta racheta pe roti. Ei bine, cei de la Ford sustin ca pretul de pornire pentru noua bijuterie este de aproximativ 24.000 dolari. Trebuie sa recunoastem ca pretul nu este deloc piperat, pentru ceea ce ofera aceasta masina.

Trebuie precizat faptul ca noul Ford Mustang are mai multe variante de motorizare. Una dintre acestea este o unitate aspirata in V6 si un motor de 3,7 litri. Aceasta motorizare poate dezvolta pana la 300 Cp si 379 N/m. Exista insa si o varianta mult mai puternica. Aici este vorba despre Mustang GT, care are un motor V8 in 5 cilindri care dezvolta 435 Cp si 541 N/m.

Trebuie precizat faptul ca Ford se afla la cea de-a 6 a generatie de Mustang. Aceasta ultima generatie de Mustang dispune atat de transmisie automata, cat si de transmisie manuala. De asemenea, ambele transmisii au 6 trepte de viteza. Noul Ford Mustang dispune si de o suspensie independenta pe puntea spate si desigur tractiune spate.

Privind toate aceste aspecte, nu ne ramane decat sa asteptam cu sufletul la gura venirea Toamnei si implicit aparitia noului Mustang. Cu siguranta Ford ne vor surprinde extrem de placut si cu aceasta noua genratie, asa cum a facut cu fiecare generatie de Mustang.

Sursa imagine: motorauthority.com

Have your say