Auto News

Dacia Logan-10 Ani

// Author: 321 auto // 0 Comments

tapiterie_logan_10_ani

De ce o Dacia Logan

frontal_logan_10_ani-636x400

Dacia Logan este de departe cea mai titrata Dacie produsa in uzinele de la Mioveni si nu numai. Acest model de masina a ajuns sa fie cea mai renumita  Dacie datorita imbunatatirilor considerabile aduse de catre cei de la Renault.

Trebuie precizat faptul ca Dacia Logan a fost lansata acum 10 ani ( 2004 ). La vremea aceea era privita oarecum cu neincredere, insa odata cu trecerea timpului, Dacia Logan a devenit din ce in ce mai apreciata. Asadar in prezent aceasta masina este una dintre cele mai apreciate si vandute masini din toata Europa.

Dacia Logan se vinde atat de bine, deoarece pretul ei este unul destul de mic ( pretul pentru primele modele de Logan au fost undeva la 5000 Euro ). Acesta este un pret extrem de mic pentru o masina noua. In ciuda faptului ca este atat de ieftina, acesta masina detine si niste performante absolut incredibile.  In anul 2004, Dacia Logan a aparut in mai multe variante de motorizare ( 1.6 MPI, 1.4 MPI si 1,5 DCI ). Varianta diesel aparut 1 an mai tarziu, insa a avut un succes incredibil.

Cele mai bune Dacii Logan se gasesc la firmele de inchirieri auto, deoarece acestia isi reinoiesc periodic parcul auto, iar masinile sunt intretinute extrem de bine. Cea mai buna firma de unde puteti inchiria aceasta masina este 321 rent a car in Cluj.

La multi ani Dacia Logan

sigla_custode_logan_10_ani

In acest an Dacia Logan  implineste 10 ani, asadar merita toate urarile de bine. Deoarece este aniversarea celebrei masini, cei de la Dacia ne surprind cu un model aniversar si exclusivist, dedicat acestei aniversari.

Acest model de Logan aniversar are foarte multe dotari care pana nu de mult nu se regaseau pe aceasta masina. Din pacate este o editie limitata, dar cu siguranta cei care vor beneficia de aceasta masina vor fi extrem de incantati.

consola_logan_10_ani

Ce dotari are Logan 10 Ani

Dacia Logan 10 Ani ( asa cum a fost denumit acest mdel aniversar ) are practic majoritatea dotarilor care se regasesc pe Loganul Laureate. Proiectoarele de ceata sunt dublu optice, aceasta este una dintre principalele dotari care nu se regasesc pe celelalte modele de Logan.

Sistem de smenalizare in oglinzile retrovizoare, este ceva la care viseaza toti iubitorii acestei masini. Ei bine , Logan 10 Ani are si dotarea aceasta visata de multi iubitorii ai Daciei.

In ceea ce priveste jantele acestei masini, sunt confectinate din otel si sunt de 16 “ Dark Metal. De asemenea, pragurile masinii sunt inscriptionate, avand inscriptia “ Logan 10 Ani “. Totodata si interiorul masinii este mult modificat. In acest sens s-a pus un accent foarte mare pe confortul soferului si a celorlalti pasageri. Cam acestea sunt dotarile ce caracterizeaza Loganul aniversar.

Dacia-Logan-10-Ani-sursa-Dacia-014

Have your say