Auto News

Cele mai economice masini

// Author: 321 auto // 0 Comments

vw

Cele mai economice masini

Datorita faptului ca in ultimii ani, pretul carburantului a explodat, majoritatea persoanelor care isi achizitioneaza o masina sunt foarte atente asupra consumului de carburant. Cele mai economice masini se pot gasi aici.  Trebuie precizat faptul ca persoanele care isi doresc o masina care sa consume putin trebuie sa fie atenti la motorizare ( diesel sau benzina ) si la capacitatea cilindrica.  Consumul si fiabiliatatea masinii reprezinta doua dintre cele mai importante criterii pe care oamenii pun accent atunci cand cumpara sau inchiriaza o masina.

Cele mai economice masini pe benzina

-          Volkswagen Polo este in topul masinilor care consuma foarte putin carburant. De asemenea, aceasta masina este una dintre cele mai apreciate si achizitionate masini de la noi din tara. Ne referim la modelul de 1200 cmc. cu 90 CP. Acest model de masina are un consum de doar 4,7L / 100 Km.

vw

-          Ford Fiesta este un alt model de masina economica care este la fel de apreciata in tara noastra. Noul model de Ford Fiesta este echipata cu un motor de 1,2 litri, dezvolta o petere de 69 CP si are un consum de 4,8 L/100 Km.

2008 Ford Fiesta

-          Skoda Fabia se regaseste si ea in topul celor mai economice masini. Aici ne referim la Skoda Fabia cu motor de 1,2 litri TSI, cu o putere de 86 CP. Acest model de Skoda Fabia are un consum de 5,2 L / 100 Km.

new_skoda_fabia

-          Opel Corsa este o masina destul de economica, care este la mare cautare in tara noastra. De asemenea, aceasta masina este foarte apreciata, datorita faptului ca are un consum de doar 5,5L / 100 Km. Vorbim despre o masina cu motorizare de 1,2 litri care dezvolta o putere de 85 CP.

Corsa5-door_Features_EnginesTransmissions_PetrolEngines_cnt_mmpar_1_768x432_co115_e01_013

-          Dacia Logan se afla si ea in topul masinilor care au un consum redus de carburant. Noul model de Logan are un motor de doar 1,2 litri si consuma doar 5,9 L / 100 Km. De asemenea, aceasta masina dezvolata 75 CP.

Dacia-Logan-21

Desigur, exista mai multe tipuri de autoturisme care  au un consum redus de combustibil, aici ne referim si la autoturismele diesel. Masinile prezentate mai sus, sunt printre cele mai achizitionate si cele mai ieftine masini din tara noastra.  In ultima perioada de timp cele mai economice masini sunt la mare cautare nu doar in tara noastra, acestea au devenit foarte populare si in strainatate.

Have your say