Auto News

Cel mai scump SUV din lume

// Author: 321 auto // 0 Comments

SUV 1

Masinile SUV in lume

SUV  este o masina extrem de buna in intreaga lume. In intreaga lume exista foarte multe SUV-uri, insa nu toate sunt la fel de bune si la fel de ieftine. Daca este sa vorbim despre unul dintre cele mai ieftine SUV-uri atunci inevitabil vorbim despre Dacia Duster. Acesta este singurul SUV produs in tara noastra, care se poate ridica la nivelul cerut de formurile internationale.

Pentru cei care nu isi pot permite un SUV, noi cei de la 321 rent a car Cluj, venim in ajutorul lor. In acest sens aceste masini se pot inchiria chiar de la noi ( din mai multe orase din tara ).  De asemenea, tot de la noi puteti beneficia si de cele mai bune masini, la preturi fara concurenta. In acest sens, firma noastra va astepta cu oferte speciale pe tot parcursul anului 2014.

SUV

Cel mai scum SUV din lume este lansat de catre cei de la Bentley

Directorul de la Bentley a anuntat ca mult prea celebra companie auto va lansa cel mai scump SUV din lume. SUV-ul este propus spre lansare in anul 2016, iar lansarea se va face in Marea Britanie. Pretul de pornire pentru o astfel de masina se estimeaza ca ar fi de aproximativ 162.000 EURO.

Trebuie precizat faptul ca in momentul de fata, cel mai scump SUV din lume costa aproximativ 160.000 EURO. Daca va intrebati care sunt modele care costa asa mult, va putem spune noi cateva dintre cele mai scumpe: BMW X6, Range Rover sau Porsche Cayenne.

Cei de la Bentley au vrut sa stabileasca un pret de aproximativ 250.000 EURO pentru acest SUV, insa acest pret este mult prea mare pentru ceea ce ofera masina. Asadar pretul masinii va fi undeva intre 162.000  si 200.000 EURO.

Trebuie precizat faptul ca inca nu se cunosc variantele de motorizare cu care va fi dotata masina. De asemenea, nu se cunosc nici dotarile care vor fi pe masina. Dat fiind faptul ca va fi atat de scumpa, specialistii din industria auto preconizeaza ca masina va avea dotari de ultima generatie si cam tot ce trebuie pentru un SUV de lux.

In ciuda arogantei celor de la Bentley, de a lansa pe piata cel mai scump SUV din lume, acestia pot fi detronati da catre alte mari companii. Se zvoneste ca si cei de la Rolls – Royce ar dori sa lanseze un astfel de SUV, doar ca la un pret mult mai mare. Pretul pentru SUV de la Rolls  – Royce ar urma sa inceapa de la 250.00 Euro.

Toate aceste sume sunt aboslut exorbitante pentru orice cetatean de rand. Pana cand cei de la Bentley si Rolls  – Royce se  vo gandi si la oamenii cu venituri medii, puteti beneficia de SUV – uri mult mai ieftine, chiar de la firma noastra.

Sursa imagine: wall – street.ro

Have your say